Ingen anledning att misstro Tolgfors!

mars 2, 2009

Även Sten Tolgfors har läst DN och läser precis som det är tänkt. Som Rick Falkvinge påpekat är det inte i substansen artikeln brister utan vinklingen. Lögnen sitter i betraktarens ögon. Tolgfors kallar artikeln

djupare genomgång

och fortsätter

Den beskriver den roll PR-konsulter och extern finansiering av delar av kampanjen spelade

Jag har själv letat efter just detta i artikeln, även många andra bloggare har efterlyst svar på vem som betalat vem för vad. Inget sånt står i artikeln, bara antydningar om att det har hänt och att det skulle lagt grunden till hela motståndsrörelsen. Tolgfors är ändå lite försiktig och säger att det handlar om ”delar” av kampanjen, till skillnaden från Anna König Jerlmyr, den mindre kända av FRA-omröstningens berömda ”svikare”. Hur man så totalt kan svälja alla DNs insinuationer med hull och hår är ett mysterium.

Åter till Tolgfors: Försvarsministern avslutar sitt inlägg med att påpeka att regeringen inte hade några som helst PR-byråer inkopplade i FRA-frågan. Jag tror knappast att någon kan ifrågasätta sanningshalten i det påståendet. PR handlar om att få folk att tycka som man vill, om man totalt struntar i pöbelns åsikter (inklusive sitt eget ungdomsförbund) finns inget behov.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: