Federley har förhoppningar

mars 2, 2009

Jag hade visst fel igår, det verkar finnas EN bloggare som är positivivt inställd till gårdagens propagandaartikel. Federley hoppas att han plötsliga insikt om att liberalismen är överskattad ska framstå som ett mindre svek om hans nyfunna meningsmotståndare misskrediteras. Tyvärr, det fungerar inte riktigt så.

Federley påstår sig också ha insideinfo om att svek-debatten efter att han plötsligt ändrat sig och accepterat FRA-lagen skulle vara regisserad och planerad. I linje med DN idiotförklarar han en majoritet av befolkningen när han tror att det behövs en plan för att känna igen en svikare. Finns det något bättre ord för någon som först påstår sig hålla fanan högt för integritet och rättssäkerhet, för att sen plötsligt gråta en skvätt och raskt hoppa över till motståndarelagets båt?

Konspirationsteoretikern i mig har vaknat till liv och jag börjar fundera på om Federleys helomvändning inte var planerad från början (jag misstänkte faktiskt det redan när det hände). Det kunde blivit ett sätt att befästa att kosmetikan som lades på FRA-lagen faktiskt gjorde någon skillnad.

Han lurade sig själv, men lyckades han lura någon annan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: